SHËRBIMET

Të gjitha këto shërbime i gjeni vetëm tek ne

HOSTING
99.9% UPTIME GUARANTED

MINI

1999 Year

 • vCPU: 4
 • RAM: 7.5GB
 • BRANDWIDTH: 312.5Mb/s

MIDI

2999 Year

 • vCPU: 8
 • RAM: 15GB
 • BRANDWIDTH: 1,250Mb/s

MAXI

3999 Year

 • vCPU: 16
 • RAM: 30GB
 • BRANDWIDTH: 2,500Mb/s

GOLD

5999 Year

 • vCPU: 32
 • RAM: 60GB
 • BRANDWIDTH: 5,000Mb/s

Ju mirëpresim

Qendra e shtypjes

“Over Print” ofron shërbimet më cilësore në tregun e printimeve si gazeta, revista, libra, materiale publicitare, certifkata, të cilat janë një pjesë e gamës së artikujve që ofron kjo shtypshkronjë.

Me një staf të specializuar dhe me një eksperiencë shumë vjeçare realizon punime nga më cilësoret në treg. Makineritë e “Over Print” janë nga më cilësoret në tregun kosovar.

Shëndrroni projektin tuaj në një pjesë të përfunduar. Ne mund të shtypim dhe dizajnojmë pothuajse gjithçka, nga shenjat dhe banderolat deri tek broshurat, produktet promovuese dhe format me opsione të shtypjes së të dhënave të ndryshueshme.

PRINT

Ne i mbulojmë të gjitha nevojat tuaja për printim.
Zgjidhni nga lista jonë gjithëpërfshirëse për të gjitha opsionet e shtypjes:

 • Printim full-color
 • Printim dy-anesor
 • Madhesinë e letrës
 • Trashësinë e letrës
DIZAJN

S'keni dizajn? S'ka problem Besoni në ekspertët tanë të dizajnit

Ne ofrojmë modele të klasit të lartë - me çmime të përballueshme. Ofrojmë zgjidhje nga fletushkat dhe kartat e biznesit deri te pamfletat e palosura, broshurat dhe shumë më tepër!
Ne i dizajnojmë të gjitha.

Më shumë
Më të populluarat

Produktet

Prezantimet, fletushkat dhe posterët tuaj flasin për ju kudo ku shkojnë dhe ngjyra ju bën të dukeni një profesionist.
Ajo sjell idetë tuaja në jetë dhe nënvizon cilësinë e produkteve ose shërbimeve tuaja.

FAQ

Pyetjet më të shpeshta

Ne kemi nje variacion te pranimit te materialeve per shtyp si psh. (e-mail, CD, USB)

Kjo nuk paraqet problem, pasi qe ne i kemi dizajnerat profesional qe ua plotesojne kerkesen tuaj