Design

Eksperti jonë i grafikës, Labi, me një eksperincë mbi 10 vjeçare është i gatshëm të plotësojë të gjitha kërkesat tuaja për një realizim ideal te projektit tuaj përmes:

 • Komunikimit  nëpërmjet email-it ose takimi pranë zyrave tona

 • Kombinimi i ideve tuaja me eksperiencën tonë për te krijuar një projekt të kompozuar grafikisht në mënyrën më profesionale

 • Punim grafik në platformën PC

 • Faqosja e projektit

 • Përdorimi dhe përfshirja e materialeve tuaja në projektin e finalizuar.

Grafisti ynë realizon në mënyrë të suksesshme një varietet projektesh si:

 • Libra

 • Kopertina

 • Broshura

 • Fletëpalosje

 • Dosje

 • Gazeta

 • Fletushka

 • Kalendar

 • Revista

 • Postera

 • Ambalazhe

Projekti juaj grafik meriton kualitetin dhe cilësinë e garantuar për një çmim të arsyeshëm.